News

14.12.2021

Tiedot ensi kesän Kuopio Swimrun -kursseista on päivitetty ja ilmoittautuminen kursseille on avoinna! Kesäkuussa 2022 järjestämme kolme eri tasoista swimrun-kurssia eli olet sitten kokeillut, kokeneempi tai aivan uusi tuttavuus, tervetuloa mukaan! Tykkäät varmasti.

Lue lisää täältä


14.10.2021

Entry to 5th Kuopio Swimrun 2022 is open! All entry fees -20% till the end of October! Read more and sign in here


Ilmoittautuminen viidenteen Kuopio Swimruniin 9.7.2022 on avattu! Uutuusmatkana Kuopio Swimrun Ultimate! Lokakuun ajan kaikkiin sarjoihin osallistumismaksut -20% ja syksyn pimeneviin iltoihin arvotaan osallistuneiden kesken Kuopio Swimrun -heijastavia pipoja!

Lue lisää ja ilmoittaudu vaikka heti täältä


9.7.2021

Märkäpukusuositus: Kilpailupäiväksi on ennustettu hyvin lämmintä säätä, 25-30 astetta, joten suosittelen korvaamaan märkäpuvun ihonmyötäisellä uima- tai juoksuasulla niin pitkällä kuin lyhyellä radalla. Märkäpuvun kanssa kilpaileminen on kuitenkin sallittua. Veden lämpötila on 21-26 astetta.

Racing with wetsuit is allowed, but it's recommended to use swimming or running suit instead due to hot weather forecast 25-30C. Water temp is between 21 and 26 degrees celsius.

1.7.2021

Kilpailuun ilmoittautui määräajassa 51 kilpailijaa > https://www.kuopioswimrun.fi/p/osallistujat.html

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista ke 7.7. saakka.

Kilpailukeskus on osoittessa Pinokuja 6. Tarkempi infokirje lähetetään kilpailijoille viimeistään ensi viikon alkupuolella.

29.6.2021

Pakollisten varusteiden listaa pävitetty.

  • oma uimalakki 1kpl / henkilö
  • pilli kaulassa 1kpl / henkilö
  • kokoontaittuva juomamuki 1 kpl / hlö (järjestäjä tarjoaa lainaksi)
  • märkäpuku TAI uima-/urheiluasu + pullari 1kpl / henkilö

Kelit jatkuvat lämpiminä, jopa kuumina kisapäivään saakka joten märkäpuvun käyttö on vapaaehtoista. Suositus puvunkäytöstä annetaan myöhemmin. Poistettu vaatimus ensisiteen kantamisesta. Järjestäjällä on ensiaputarvikkeet huoltopisteillä. Pilli tulee olla entiseen tapaan käytettävissä jokaisella kilpailijalla kaverin tai oman hätänsä ilmaisemiseksi.